Kirjeldus
Avasta uus viis kuivatatud maitseainete kasutamiseks köögis! Kuivatatud ja erinevate koostisosadega maitsestatud saiast valmistatud maitseainesegu, mis sobib ideaalselt pastade, köögiviljade, liha ja kala maitsestamiseks. Ei sisalda säilitusaineid.
Käsitööna valminud maitseainesegu valmistatakse väikses kuivatustöökojas Itaalias Molise piirkonnas.
Koostis: kuivatatud saiapuru (nisujahu, vesi, pärm, sool), päikesekuivatatud tomatid (25%), hakitud sarapuupähklid, kõrvitsaseemned.
Päritolu: Itaalia, Molise
Toitumisalane teave: 100 g toodet sisaldab keskmiselt: 1874 Kj/426 Kcal, rasvad 15 g (millest küllastunud rasvhapped 1,8 g), süsivesikud 54 g (millest suhkrud 3,9 g), kiudained 6,4 g, valgud 16 g, sool 2,33 g.
Tootja: Sfumature di Giuseppe Di Ielsi
Valmistatud: 18.03.2024
Parim enne: 03.04.2025
Säilitamine: hoida jahedas ja kuivas kohas, mitte päikesevalguse käes.
Sisaldab allergeene muna, nisujahu, pähklid.
Kasuta maitseainesegu järgmiste toitude juures:
- pastad (nt spagetid, penne);
- lehtköögiviljad, till, sibul, brokkoli, lillkapsas;
- kõrvits;
- seened;
- kala (nt tursk, merilatikas, lõhe);
- värsked salatid;
- kõrvitsasupp;
- kartul.
Ideed maitseainesegu kasutamiseks:
- piimatooted: nt Mozzarella või Caciocavallo juustul. Sulata juust pannil ja lisa maitseainesegu;
- supid ja salatid: annab supile ja salatile hea krõmpsuvuse ja maitse.