Kirjeldus
Avasta uus viis kuivatatud maitseainete kasutamiseks köögis! Kuivatatud ja erinevate koostisosadega maitsestatud saiast valmistatud maitseainesegu, mis sobib ideaalselt pastade, köögiviljade, liha ja kala maitsestamiseks.
Käsitööna valminud maitseainesegu valmistatakse väikses kuivatustöökojas Itaalias Molise piirkonnas.
Koostis: kuivatatud puru (nisujahu, vesi, pärm, sool), hakitud sarapuupähklid, kreeka pähklid, rosinad (sisaldab sulfiteid), kuivatatud petersell.
Päritolu: Itaalia, Molise
Toitumisalane teave: 100 g toodet sisaldab keskmiselt: 1781 Kj/425 Kcal, rasvad 17 g (millest küllastunud rasvhapped 1,6 g), süsivesikud 53 g (millest suhkrud 10 g), kiudained 4,3 g, valgud 12 g, sool 1 g.
Tootja: Sfumature di Giuseppe Di Ielsi
Valmistatud: 18.03.2024
Parim enne: 03.04.2025
Säilitamine: hoida jahedas ja kuivas kohas, mitte päikesevalguse käes.
Sisaldab allergeene muna, pähklid, nisujahu.
Kasuta maitseainesegu järgmiste toitude juures:
- pastad: spagetid;
- köögiviljad, kõrvits, seened, apteegitill, sibul, spargel, paprika, lillkapsas;
- kala, eelkõige tursk, latikas;
- värsked salatid;
- supid: kõrvitsasupp;
- kartulid;
- Mozzarella, Caciocavallo juust.
Ideed maitseainesegu kasutamiseks:
- pasta: peale pasta keetmist lisa see pannile, lisa ekstra-väärisoliiviõli ja maitseainesegu, sega läbi;
- supid ja salatid: annab supile ja salatile hea krõmpsuvuse ja maitse.