Kirjeldus
Avasta uus viis kuivatatud maitseainete kasutamiseks köögis! Kuivatatud ja erinevate koostisosadega maitsestatud saiast valmistatud maitseainesegu, mis sobib ideaalselt pastade, köögiviljade, liha ja kala maitsestamiseks. Ei sisalda säilitusaineid.
Käsitööna valminud maitseainesegu valmistatakse väikses kuivatustöökojas Itaalias Molise piirkonnas.
Koostis: kuivatatud puru (nisujahu, vesi, pärm, sool), pistaatsiapähklid (33%), kuivatatud petersell.
Päritolu: Itaalia, Molise
Toitumisalane teave: 100 g toodet sisaldab keskmiselt: 1976 Kj/472 Kcal, rasvad 19 g (millest küllastunud rasvhapped 2,0 g), süsivesikud 56 g (millest suhkrud 3,2 g), kiudained 5,7 g, valgud 16 g, sool 1,29 g.
Tootja: Sfumature di Giuseppe Di Ielsi
Valmistatud: 18.03.2024
Parim enne: 03.04.2025
Säilitamine: hoida jahedas ja kuivas kohas, mitte päikesevalguse käes.
Sisaldab allergeene muna, pähklid, nisujahu.
Kasuta maitseainesegu järgmiste toitude juures:
- lehtköögiviljad, apteegitill, brokkoli, lillkapsas;
- kana;
- krevetid, tursk, lõhe;
- värsked salatid.
Ideed maitseainesegu kasutamiseks:
- kala: puista maitseainepuru kalale ja lisa ekstra-väärisoliiviõli. Küpseta pannil või ahjus. Jälgi, et maitseaine ei hakkaks kõrbema;
- krõbe paneeritud liha: määri liha muna ja maitseainepuruga kokku, prae õliga;
- supid ja salatid: annab supile ja salatile hea krõmpsuvuse ja maitse.