0

Sinu ostukorv

No products in the cart.
Terramantes

Ekstra-väärisoliiviõli 5 l

120,00 

Värske ja kvaliteetne ekstra-väärisoliiviõli.

Tasuta saatmiskulud alates 40€.

Tootekood: 3 Kategooria:

Kirjeldus

Värske ja kvaliteetne ekstra-väärisoliiviõli, mis on valmistatud esimese külmpressimise teel, st õli on saadud oliividest mehaanilise pressimise teel ilma kuumutamise ja keemiliste protsessideta. Terramantese õli pärineb oliividest, mis on korjatud käsitsi ja pressitud 24 tunni jooksul pärast korjamist, et säilitada nende aroom ja kvaliteet.

Ekstra-väärisoliiviõli on kõige kõrgema kategooria oliiviõli, mis on tuntud oma puhta maitse, madala happesuse, kõrge antioksüdantide ning vitamiinide sisalduse poolest.

Valmistamisaasta: oktoober 2023

Oliivisort: Leccino, Coratina

Päritolu: Itaalia, Gambatesa

Kasutamine: ekstra-väärisoliiviõli sobib kasutamiseks salatites, toidu valmistamisel ja praadimisel andes toidule suurepärase maitse.

Toitumisalane teave: 100 g toodet sisaldab keskmiselt: 3663 Kj/875,47 Kcal, rasvad 99 g (millest küllastunud rasvhapped 15 g), süsivesikud 0 g (millest suhkrud 0 g), valgud 0 g, sool 0 g.

Säilitamine: hoida jahedas ja pimedas kohas. Kui oliiviõli puutub kokku soojuse, valguse ja õhuga, hakkab ta kaotama väärtuslikke toitaineid ja maitset.  Mida värskem on õli, seda paremate omadustega see on.

Meie müüdava ekstra-väärisoliiviõli tootja on Itaalia väikeettevõte, mis asub Gambatesas, Molise piirkonnas. Gambatesa on väike romantiline linn Lõuna-Itaalias, mis sageli turstide poolt pigem külastamata jääb. Sealses piirkonnas on kõrges hinnas põllumajandus, millele Gambatesa majandus suuresti üles ehitatud on. Iga pere omab oma maalapikest ja südamega kasvatatud viljad tuuakse lauale uhkusega. Kui mujal maailmas tehnoloogia üha areneb, kõigil on kiire, siis Gambatesas kulgeb aeg omasoodu. Just nagu Gambatesas, kus põlvkondade kaupa oma maalapikest, selle vilju, traditsioone ja retsepte edasi pärandadakse, soovime ka meie oma ettevõtte Terramantesega teha seda sama.

×