0

Sinu ostukorv

No products in the cart.
Terramantes

Ehtsad Itaalia maitsed!

Terramantes ehk Itaalia maitsed OÜ tegeleb autentsete Itaalia toiduainete jaemüügiga. Itaalia toiduained on armastatud oma maitse, kvaliteedi, mitmekülgsuse ja kultuurilise väärtuse tõttu ning neid nauditakse nii oma igapäevases toiduvalmistamises kui ka eriliste sündmuste või tähtpäevade puhul.

Meie soov on tuua Sinuni Itaalia köögist parimad palad, pakkudes ainult kõrgeima kvaliteediga tooteid, et saaksid kodust lahkumata traditsioonilise Itaalia maitseelamuse. Head toidud saavad alguse suurepärastest koostisosadest, seetõttu teeme koostööd hoolega valitud partneritega, kes suudavad pakkuda kõrget kvaliteeti.

0_1

Oliiviõlid ja tomatipüreed

Itaaliast Gambatesast

Meie ekstra-väärisoliiviõli ja tomatipüree pärinevad ja seda toodetakse Itaalias Gambatesas, Molise piirkonnas. Gambatesa on väike romantiline linn Lõuna-Itaalias, mis sageli turstide poolt pigem külastamata jääb. Sealses piirkonnas on kõrges hinnas põllumajandus, millele Gambatesa majandus suuresti on üles ehitatud. Iga pere omab oma maalapikest ja südamega kasvatatud viljad tuuakse lauale uhkusega. Kui mujal maailmas tehnoloogia üha areneb, kõigil on kiire, siis Gambatesas kulgeb aeg omasoodu. Just nagu Gambatesas, kus põlvkondade kaupa oma maalapikest, selle vilju, traditsioone ja retsepte edasi pärandadakse, soovime ka meie oma ettevõtte Terramantesega teha seda sama.

Head toidud saavad alguse suurepärastest koostisosadest!

×